SHiNA Presentations – Red Cross & EWEB Emergency Preparedness
You’re Invited to the Southwest Hills Neighborhood Association General Meeting
On Sunday, April 7th, 3:00 – 5:00 pm, at 595 Crest Dr – Wayne Morse Family Farm
Please attend with your neighbors to get info, ask questions and discuss:
The Red Cross Prepare program will teach you to be “Red Cross Ready”
for disasters by using the steps to Be Informed, Make a Plan & Get a Kit.
The Eugene Water & Electric Board (EWEB) will present the
“Pledge to Prepare” monthly preparedness program.
SHiNA will provide pizza, lemonade & a red “How Prepared Are You?” tote bag.
See you there!
SHiNA General Meeting on Sunday February 3rd, 1:00 – 3:00pm
at Wayne Morse Family Farm – 595 Crest Drive
Please join us and come to express yourself during public comments. Eugene Civic Alliance & Youth House will also present updates. Emergency Preparedness will be discussed to help ourselves & neighbors. The meeting was moved to an earlier time to accommodate Super Bowl enthusiasts.
The new Newsletter for June is being mailed out to SHiNA residents. This Newsletter includes a free Southwest Hills Neighborhood bumper sticker.
Sunday, February 18th, 2 – 5pm Youth House, 3350 Willamette St
1:15 – 2:00pm Board Members Set-Up Room.
Sign-In & Name Labels, pick up Card & Pencil – (45 mins)
2:00 – 2:05pm Meeting Starts:
Welcome Southwest Hills Neighbors – 1 of 3,671 addresses.
SHiNA Boundary Map with this location & 2 possible future subdivisions.
(Here we are at the new Youth House, on Willamette St, here’s City View & McLean Blvd.) Introduce SHiNA Board & Vote on 12/14/17 Board Meeting Minutes.
Please visit the SHiNA Website, Facebook & Nextdoor – (5 mins)
2:05 – 2:15pm Refreshments are in the kitchen area. Any Announcements or Public Comments? (2 minute maximum for 5 people) – (10 mins)
2:15 – 2:30pm Intro to Youth House & Hosea Speakers: Paul and/or David speak.
Youth House tour and Q & A time will be at 4:30pm outside this hall – (15 mins) 2:30 – 4:30pm Thank Southeast Neighbors Land-Use Sub-Committee.
Intro Clay Neal, UO Architecture Grad Student with presentation & questions about housing, density & rezoning options for SW Hills neighbors – (2 hrs) 4:30 – 5:00pm Announce Youth House tour and Q & A outside the meeting hall.
Please sign-in, leave your cards & our pencils on the table.
Also any & all SHiNA donations are greatly appreciated!
Take a voter card if you’ve moved or are unregistered for the May elections.
Next General Meeting Topic: Discuss the City Auditor measure on the May ballot. Newsletter, Website, Facebook & Nextdoor will announce the Sunday in April, time & place. Contact the SHiNA Board through our email: firstname.lastname@example.org
Next Board Meeting: Thursday, March 8th, 6-8pm, Wayne Morse Family Farm.
Board Members please stay to Clean-Up Room.
Meeting Adjourned – (30 mins)